누벨 시누아는 1980년 홍콩에서 시작된 중화 요리의 새로운 형태로 기존의 중화요리를 더 섬세하고, 인상적으로 표현합니다.
Nouvelle Chinois is a new form of Chinese cuisine that started in Hong Kong in 1980.
누벨 시누아는 1980년 홍콩에서시작된 중화 요리의 새로운 형태로 기존의 중화요리를 더 섬세하고,인상적으로 표현합니다.
‘피에세’는 고객에게 선보이는 모든 요리를 ‘걸작 - Master Piece’ 를 만든다는 철학과 자부심을 담아 준비하고 있습니다.
All dishes are served with our philosophy that every single dish we make is a masterpiece.
저희가 창조하는 새로운 중화 요리의 세계를 Art Piece를 이어 맞춘 새롭고 품격있는 공간, ‘피에세’ 에서 경험해보시기 바랍니다.
We hope you enjoy a new world of Chinese cuisine that we create in PIECE, where the pieces of art harmonize.
We hope you enjoy a new world of Chinese cuisinethat we create in PIECE,where the pieces of art harmonize.